4. 2. 2012

22. Den - Jih ostrova

V noci lilo jako z konve, možná o trochu víc - ale většina lidí to prospala (já a Jindra jsme posbírali prádlo aby nezmoklo). Snídaně thajská (rejžová polévka, ovoce, čaj) za 100B. Pak jsme si zabalily a že vyrazíme. Pan domácí nám zavolal taxi a ranní story začala...
Pan taxikář řekl, že nás za usmlouvanou cenu veme do přístavu a tam buď čenžnem taxi nebo to doplatíme 50B na hlavu a veme nás na Baan Tai (pláž). No moc smlouvavej nebyl, a po chvíli dohadováni nás teda umluvil a za 150 nás odvez na pláž.
Je to tu docela pěkny - pláž písková, moře mělký a trošku zakalený od větru. Trošku je to tu taková francouzská kolonie. Všichni majitelé bungalovů jsou francouzi s thajskýma ženama. Ale všichni francouzi jsou milí to zas jo, žádný stávky a birokratický nesmysly ;-) Jen už vím že těsně před nesrozumitelností thajské angličtiny je ta francouzsko-thajská.
Protože se blíží full moon party je to tu plný, ale i tak se nám povedlo splašit bydlení. Bungalovy v EdenRock. 4 + 2 (1200 + 500B) lidí milí a vedle přes pláž dobře vaří. Co víc si přát - jo věděl bych, houpací síť :-D
Trošku je to tu horší s proudem vody v koupelně. Jak to okomentoval Jindra, je to jako "vodopád v období sucha".
V příloze je motivační skoro-panoramatická fotka z mobilu (můj mob není nejlepší na dokumentaci tak to berte s rezervou)
Budem tu dvě noci. Zejtra nás čeká poznávačka ostrova, a zbytek pojede na Ko Samui ;-)
Pokud se bude dít něco zajímavého večer tak to sem ještě dopíšu...




Žádné komentáře:

Okomentovat