25. 1. 2012

13. Den - na Phi Phi

Dobré ráno, pozornému čtenáři neunikne rozdílnost pohledů na situaci nočního Phi Phi. Včera jsem pochopil situaci nějak hůře ono to nebylo 400 za pokoj ale na hlavu. Tak jsme se dnes prestěhovali za 750 na hlavu ale za dvě noci - do klidnější části.

Tak rekapitulace z předchozího dne - on měl ten chlápek v krabi pravdu, že to bude "noisy shit room" když to bude levný. A měl pravdu rege restaurace naproti s dívčím thai boxem bylo opravdu hlučné místo.

Já s janičkou jsme šli místo hlučné pařby do klidného masage salónu a dali si za 500B za oba. Chudák thajka ;-) na mě si docela mákla... Dokonce se opřela o strop a chodila po mě! Supr :-D

Tím bych večer včerejší uzavřel. Jo vlastně ještě vnoci se kertovi nepovedlo projít přes batůzky na záchod a jak šel přes postele, tak na mě šláp a spadnul :-D.

Ráno jsme s Janičkou měli snídani - skvělou v 7/11 toust chleba s marmeladou - snědli jsme je na pláži.
Pak se vzbudili pařani a šli jsme se přestéhovat do lepšího - viz foto.

Pak se šlo "na snídani" my to měli jako sváču. Ledová káva a já jabko+mrkev+zázvor čerstvý juice.  Takováhle mnamka cca 0.4l za 100B.

Dnešní program - long tail boat (dlouhoocasá loď - na zádi motor a na dlouhé hřídeli vrtule) celkem chtěl za 4h ježdeni 2000B (dohromady). Objížděli jsme celé Phi Phi - nejdříve zastávka na korálu a pak na vzdálenou pláž. Míjíme pláže, jedna krásnější než druhá. Na jedné zastavujeme - potkáváme čechy. Dali nám kontakt na chlápka co pomáhá pořádat treky v jižní asii - čech, super tyhle kontakty se hodí. Zadní část pláže je zhyzděná naplavenými odpadky :-( .

Další zastávka jiná pláž - bělavý písek, jemný a skoro nikdo tu není. Chvíli otravuju janičku s focením (moc jí to baví - zvláště po jízdé na vlnách).

Poslední zastávka Monkey beach (pláž opic). Opice se lidí nebojí a dokonce nějací odvážlivci je krmí z velké blízkosti - já zůsťávám u focení (škoda že sem nevzal teleobjektiv). Ještě šejk z kokosu, banánu či vodního melouna a jedem na přístav. Pěknej vejlet!

Do přístavu přivezli čerstvé ryby a všechny možný potvory - sou to pěkný vysírky. Máj to tu za rohem a takový ceny - je vidět že jsme na komerčním ostrově. Hold některé lahůdky ochutnam v Bankoku na tržnici
;-)

Cestou z přístavu jsme s Janičkou zabloudili ale našli jsme tržnici tak to tam teď jdem zkouknout... 

Večer jsme vášnivěji diskutovali o to jak to tu provéz. Jetsli zůstat déle na ostrově jestli jet na puket ... No co člověk to jinej názor (musím nás pochválit s janičkou jsme se shodli ;-) ). Každopádně zejtra se jde na potápéní!!! Já se fakt moc těším!!!!!


Big bad wolf

Zdar,
tady to hrajou taky, pro ostatni je to na youtube.
Podle Monci je to Jackson :-)
Ale party jede, jen co je pravada.
Maji tu senza kybliky, 0,3 rum, 0,3 kola a 0,2 redbull. 180Bath
K.

Live from Ko Phi Phi beach

Co dodat :-) ... Beach music party a mistni rum s kolou z mistniho
marketu rozhodne neurazi :-)

Disco

Disco na plazi. A hrajou evropsky tepacky.

K.

12. Den Phi Phi

Tak musím trochu přehodnotit situaci... Na Krabi beach bylo vlastně pěkně - no minimalně aspoň ticho. Phi Phi je večer malá Ibiza. Pěkná byla show na pláži. Borec chodil po slack-lině a do toho měl fire sticky. No ale muzika nahlas, tak že se mi chvěli plíce. Jo pláž je tu pecka ale komerce jako sviň ...