13. 1. 2012

Přílet do thajska

Ještě pár slov k letu Helsinky - Bankok. Před náma seděla paní (Thajská) s dítětem. No co bych to natahoval Kert prohlásil že ho asi umlátí ;-) a že příště letíme konkordem i když by ho měl vyhrabat z bazaru ... A bez dětí.

Po příletu dlouhá nekončící fronta na imigračním a pak zajišténí letu na sever - 2400 BTH není na osobu. Žádná prevratná cena, ale levnější asi jde jen v předstihu (což bychom nedali - v Helsinkách se dlouho odmrazovalo) Dále jsem pořídil kartu s netem 800 BTH a ještě mi paní operátorka rozhasila telefon, že prej nastaví síť - prdlajs šlo by to i bez jejího zásahu. Poučení pro příště. Taky jsme si dali za cíl zajistit ubytování v Chaing mai, což se nám po dlouhém telefonování na devatý pokus povedlo. Vsuvka mimo Janička vedle mě očichala thajku a teď vyzvídá, co to je za parfém:-) No a to bylo pro dnešek vše ;-)

Vantaa pod sněhem

V letadle bylo krásné teplo. Letušky takový finský ale příjemný. Během letu stihla Vendy navázat kontakt se spolucestující a my jsme diskutovali o věcech technicko akvarijních. Po přistání nás místo teplého tunelu přivítal mrazivý autobus B-) ... Zlatá mikina!

Holky si z nás dělaj srandu že tu honíme wifi. Ale povedlo se a jsme online:-)