24. 1. 2012

11. Den Krabi

Jak jsme se včera domluvili s Mr. Tingem, tak stalo se. Ráno v 6:58 přisvištěla jeho nablejskaná stříbrná tojota pickup naložila holky a kerta dovnitř zbytek na kapotu a hurá směr Krabi. Ting se toho nebojí 130kou okrskou či rychlostní. Trošku je to "fudžimi nagule" ale jinak pohoda. Pěkná krajina a slunce už; hřeje.

Tak jsme dorazili na pláž a jdem hledat bydlení, trochu mě zklamali ceny - tvrdě přitvrdili. Až jsem měl chvíli pocit že chudý turista z čech přijel do světa. Všude jinde se dalo trošku smlouvat, tady prostě TukTuk 40B na hlavu a o smlouvání se neujalo.

Pláž v Krabi - je pěkná ale asi jsem se namlsal včera na Ko Kradanu. Tam to prostě byl skoro karibik jen palma chyběla. Holkám se tu ale pláž líbí. No já jsem hold na tu přírodu náročnej. Ale jinak je to opravdu nádhera. Jsou tu opravdu velký odlivy. Najednou ustoupí o 100m a je tu bahnitej písek.

Ubytování všechno je 1000B a víc. Jeden pokoj by tu za 500B byl ale to je málo - pro šest lidí. Ok co se dá dělat, tak vemem ten za litr. Cestou k hotelu Jindra zkouší něco v postranní uličce je to sice špeliňka za 500 B ale není to horší než minulé - jen to okno chybí.

Odložíme věci a jdem na vždálenější pláž. Žlutej písek spousta malejch mušlí škeblí a drobnejch krabíků kteří se při pohybu zavrtají do písku. Chvíle koupání a jdem pomalu zpět. Cestou jsme našli info, holky vyzvěděli jak na phi phi a že prej tam určitě bydlení seženem.

Večeře - janička si dala rejžovej mix ve vydlabaném ananasu, monča pizzu jindra hamburgr, Vendy nějakou směs a kert tradičně curry. Já sem nějakej přehřátej, pijí jen vodu ( vedle máj barakudu - čerstvou, to bych se možná přemoh ale jinak je pro dnešek voda dobrá).

Za chvíli se setmí vyrazíme na hotel (možná ještě) procházka na pláži a pár fotek - jo dneska sem si hrál s tím novým objektivem to je mazec - a ještě si člověk prohlídne thajky zdálky :-D

Tak zas zítra na ;-) ... Z Phi Phi ;-)

Finance:
Přejezd 2500 - je to asi o 150 na os. dražší ale velká úspora času! Bus by to jel 2-3x déle
500B pokoj
Jídlo je tu tak o 50B dražší (teda jak co) restaurace jsou dražší více uliční prodej je srovnatelný.



Žádné komentáře:

Okomentovat