10. 2. 2012

28. Den - poslední den v Bangkoku

Poslední den v Bangkoku. Dopoledne jsme dali procházku po měste. Podařilo se nám  sehnat čaj (jméno si moc nepamatuju), ale je nějaký zvláštní 1Kg 400B. Kdo chtěl jestě nakoupil olej a pak jsme se vydali do "Sunny Feshion" pro výslednou práci krejčího.
Udělali to opravdu pěkně. Jindrovy úpravy košile byly taky v pořádku, takže všeobecná spokojenost. Paní nás poprosila o krátký text v češtině - referát o spokojenosti a pod ním verze v angličtině. Takže až půjdete někdy po Khao San Road narazíte ve výloze na česķý text s fotkama Vendy a Janičky, nových stoupajících hvězd asijského modelingu a samozřejmě modela Jindry, reprezentujíci "kežl" styl novodobého evropského bussinesmana.
Majitel obchůdku měl vedle cestovku a tak jsme si domluvili i odvoz na leťiště ( ostatní cestovky většinou nechťely, že prý to není jejich rajón).
Odpoledne jsme se rozdělili, Já a Janička jsme preferovali návštěvu Watu a zbytek šel na mrakodrap. O mrakodrapu asi poreferuje Jindra ( fota už tu jsou).
Wat byl v těsném sousedství s jakousi meditační knihovnou - s budhy a moudrostí budhy napsané na pilířích. Dalším patrem pro meditací v chůci, další pro meditací v sedě a zakončeným vyhlídkou na město. Po chvíli toulání městem jsme také měli tu čest vidět večerni "aerobik s Míšou" na nábřeží (Míša jsem použil záměrně proto, že nebylo jednoduché identifikovat pohlaví předcvičující osoby :-D ).
Pak už jen na hotel, zabalit a ráno na letiště. :-D

Žádné komentáře:

Okomentovat