2. 2. 2012

20. Den 2.2.2555

Dneska je 2.2.2555 thajci mají jiný rok než my, není to krásné. Nikde neprobíhá panika, že bude konec světa a nebo probíhá, ale v thajstině a my si toho zatím nevšimli.
Dnešní ráno proběhlo v klidu. Pořád najivně doufáme, že seženeme nějaké pečivo ke snídani, tak nám srdce zaplesalo nad napisem backery. Rychle nás přešel optimismus, když jsme vešli dovnitř a byla tam jen cedule, kde byly napsané různé palačinky, ale teplou krupavou housticku právě vytaženou z péče aby pohledal. Tak jsme opět zkončili v restauraci. Vasik a Kuba si dali ovesnou kaši s medem, Vendy toust se sýrem, Jindra s Mončou musli s ovocem a já si dala moc kraně vypadající ovocný talíř.
  Jelikož Jindra včera objevil osamocenou pláž, kde hraje krásná hudba hoří oheň a chatky jsou s výhledem na moře, tak se rozhodlo, že se přesunem.
Vtipný byl oběd všichni kromě Vendy a Monči jsme si dali jídlo s názvem Noname fish se slovy toho bohda nebude aby Čech od stolu utikal. A dočkali jsme se. Přinesli nám rybí kousky ve vajicku a strouhance usmazene do mrtva. Nic moc chuť, zatím to nejhorší co jsme jedli.
Teď máme odpolední siestu chvíli jsme byli šnorchlovat, ale moře je zakalené a nic moc vidět není.
Já koukám ze své houpací sítě na moře a píšu Blog. A prisedl si Vasik a i přes pochybnosti, že to síť nevydrží, tak je odolná. Možná proto, že se zadkama dotykame země. Kuba dodal nějaké foto do dropboxu, tak se mrkněte. 
J.

Žádné komentáře:

Okomentovat