29. 1. 2012

17. Den - cesta do Khao Sok

Ráno jsme dobalili a hurá na snídani. Co pak bude asi dnes dobrého? Jéjda toust s nečekal a s marmeladou a koukám že lžičku na dně ještě nikddo nevysvobodil :-D no neva ... Tak ještě čaj a jdem do přístavu. Jiná loď, sedět smíme jen na zádi nebo v přechlazeném podpalubí - záď je vlastně dobrá. Je pod mrakem, cestuje se dobře. Dokonce jsme stihli i sérii piškvorek.

V přístavu nával. Všichni najednou musí ven, jako by je pálila podlaha. Po chvilce čekáni jsme se dostali ven a přesedáme do minibusu - do khao šoku. Teda alespoň jsme si to mysleli. Chlápek popojel cca 15min a už nás vyhazuje na "centrálním minibusovém nádraží" viz post polohy na blogu. Stihli jsme si booknout bydlení za 350B na jednu noc - 150 metrů od nár. parku.

Po chvíli nás oslovil francouzský páreček - jestli jedem do Khao Šoku - a jestli bychom nevrátili klíč že jim ho omylem stopily :-D a proč ne ;-)

Vyměňujem si info kde byli oni - byli na Panganu a tak sbíráme informace o cenách bydlení, výletů a zajímavostí.

A už je tu náš minibus: "khao sok, khao sok" volá chlápek a obchází přístřešek simulujíci nádraží.

Opět jsme se setkali s drobným zpožděním 2h - žádnej čas. Bydlíme v Jungle hill za 350B na pokoj supr. Malá chatka s postelí koupelnou a ručně splachovacím záchodem. Vcelku pěkné bydlení a janička je z toho nadšená! Je tu spousta květeny a zeleně - prej by tu mohla bydlet. A tak mi vzala foťák a foťí... Už 3x jí kous mravenec protože kůli kytce vymete každé chvojí.
Poprvé jsme viďěli kaučukovník ! Hustý ! A gril udělanej z barelu. :-D

Ceny jsou tu lidovější jídlo za 70, juice 30B. Tak jsme pojedli a popili ;-) bydlení asi ať postne kert.

Zítra jednodení trek po parku - po jezeře, už se těším ;-)


Žádné komentáře:

Okomentovat